STVV mist drie sterkhouders tegen Westerlo

STVV is met 6 op 6 goed begonnen aan Play-off 2. Zaterdag trekken de Kanaries naar het Kuipje waar KVC Westerlo wacht. Marc Brys moet het stellen zonder drie sterkhouders. Doelman Kenny Steppe werd vervangen in de eerste wedstrijd tegen Sporting Charleroi. De doelman is nog altijd niet hersteld van een blessure aan de heup. Lucas Pirard is zijn logische vervanger tegen KVC Westerlo. Ook Yohan Boli zal er nog niet bij zijn tegen de Kemphanen. De Ivoriaan sluit maandag opnieuw aan bij de groep en zou volgende wedstrijd wel inzetbaar moeten zijn. Op bezoek bij Beerschot Wilrijk moest Elton Acolatse al na 55 minuten naar de kant. De 23-jarige Nederlander verzwikte zijn enkel op het Kiel en voelde iets … Meer lezen over STVV mist drie sterkhouders tegen Westerlo