foto DC | www.voetbalbelgie.be

Trossard moet trouwfeest uitstellen

Leandro Trossard zou op 7 juni in het huwelijksbootje stappen met Laura Hilven. Ze zijn al zes jaar samen. De Rode Duivels spelen echter voor stoorzender.

“De Rode Duivels spelen dan een oefenmatch en Leandro kan opgeroepen worden. Toen heb ik echt moeten wenen”, stelt de 26-jarige Laura tegenover Het Belang van Limburg. “Alles was geregeld voor die datum: van de locatie tot de fotograaf. Gelukkig hebben we alles naar 22 juni kunnen verschuiven. Alles is in orde. Nu ben ik wel blij dat het verplaatst is. Anders zou de kampioenenviering en de trouw veel te snel op elkaar volgen. Nu kunnen we eerst nog even bekomen (lacht).”

Het gaat niet om een oefenmatch, wel om een kwalificatiematch voor het EK. België speelt op zaterdag 8 juni in Brussel tegen Kazachstan. Op dinsdag 11 juni volgt België-Schotland.

Laura (26) leerde de twee jaar jongere aanvoerder van KRC Genk kennen via Instagram. “Ik heb een foto van hem geliked: hij poseerde voor een auto. Een stomme Ford. Ik was dus geïnteresseerd in Leandro, niet in de auto (lacht). Dan heeft hij een foto van mij geliked en zo is de bal aan het rollen gegaan. Ik wist niet dat hij voetballer was.”

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD