Voetbalbelgie.be

Wesley Sonck laat zich uit over job als T1 bij KRC Genk

foto DC | www.voetbalbelgie.be


Het wordt al erg heet onder de voeten van John van den Brom bij KRC Genk. Na crisisberaad gaan ze (voorlopig) door met de Nederlander. Genk-supporters zien hem liever vertrekken. Een deel van hen wil Wesley Sonck als nieuwe T1.

De analist liet zich in Extra Time uit over de geruchten. “Wat moet ik vertellen? Je moet het aan die mens vragen die dat heeft geschreven in Le Soir, hé. Of ik al werd benaderd door de mensen van Genk? Neen. Echt niet. Neen.”

“Het is al de zeventiende keer dat men mij in verband brengt met Genk. Het was vorige keer, vlak voor van den Brom kwam, ook al zo. Het zal misschien ooit eens prijs zijn als je op de Lotto blijft spelen. Misschien moet die journalist mij eerst eens bellen in het vervolg. Ik weet alleszins van niets.”

Frank Raes wou nog wat meer weten. “Zou je ‘ja’ zeggen mocht Genk je vragen als trainer?”, aldus Raes. “Frank, ze moeten je wel eerst vragen vooraleer je een antwoord kan geven, hé”, repliceerde Sonck. “Trouwens, hoe erg is het niet voor van den Brom dat journalisten zoiets schrijven? Het is gewoon niet waar.”

Naast analist is Wesley Sonck bondscoach van de nationale U19.

LEES OOK: van den Brom krijgt nog een kans


Exit mobile version