Yannick Carrasco is bedrog zat

25-12-2022 09:46

Yannick Carrasco is bedrog zat

Belofte maakt schuld. Volgens Yannick Carrasco zou Atlético Madrid werk maken van een contractverlenging. Er beweegt echter niets. De Rode Duivel wil volgens Marca daarom weg bij de Los Rojiblancos.

Yannick Carrasco ligt nog vast tot medio 2024 bij Atlético Madrid, maar de Belg hoopte al een tijdje op gesprekken over een verlenging. Het clubbestuur meldde hem een paar maanden geleden dat hij zich geen zorgen hoefde te maken, schrijft Marca, omdat een opwaardering van zijn verbintenis eraan zat te komen. Nu dat nog steeds niet is gebeurd, is het klaar voor Carrasco. Hij wil per direct vertrekken en dat komt hard aan bij trainer Diego Simeone, die de aanvaller er graag bij houdt.

Dat liet de Argentijnse oefenmeester afgelopen zomer ook weten aan de clubleiding en dus besloten zij destijds om alle aanbiedingen op Carrasco resoluut van tafel te vegen. Nu is de situatie anders, aangezien de aanvaller zelf een vertrekwens heeft en Atlético daaraan mee wil werken. De 29-jarige Carrasco moet zo’n veertig miljoen euro kosten. Op Transfermarkt.com wordt zijn waarde ingeschat op zo’n dertig miljoen euro.

Dat Simeone gecharmeerd is van Carrasco, is niet te zien aan het aantal wedstrijden dat de Belg mag spelen. Dit seizoen stond hij pas in acht competitiewedstrijden, een bekerduel en drie Europese ontmoetingen aan de aftrap. Scoren lukte hem vier keer, waarvan twee doelpunten werden gemaakt in de bekerwedstrijd tegen Arenteiro van donderdagavond. Ini het verleden kwam Carrasco ook uit voor AS Monaco en het Chinese Dalian Yifang. Hij maakte ook onderdeel uit van de WK-selectie van de Rode Duivels.

Nieuwsbrief

Specials

Gouden Croc is voor Koita (FOTO)

Gouden Croc is voor Koita (FOTO)

Wie bij een topploeg speelt, maakt meer kans op de Gouden Schoen of titel van...

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

AA Gent heeft de eindwinst in Play-off 2 bijna beet. Hein Vanhaezebrouck haalde opgelucht adem...

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Vorig jaar bereidde hij zich op de clash tussen Lierse Kempenzonen en RWDM. Mathias Delorge...

Wat is er van Maxime Dupé?

Wat is er van Maxime Dupé?

Maxime Dupé won met Toulouse de Coupe de France en had er een basisplaats. De...