foto DC | www.voetbalbelgie.be

Bölöni: “Besef dat er belangen op spel staan tegen Club”

"Vijf voor twaalf? De voorzitter heeft een horloge"

Zondag staat de topper tussen Antwerp FC en Club Brugge op het programma. Na de nederlaag op het veld van Excel Moeskroen stelde Antwerp-voorzitter Paul Gheysens dat het vijf voor twaalf is. Laszlo Bölöni lacht die druk weg in zijn gekende stijl. 

Na een 6 op 18 en een zevende plaats in het klassement loert er een mini-crisis om de hoek op de Bosuil. Laszlo Bölöni zit op de wip. Bij een nederlaag tegen Club Brugge zou het wel eens einde verhaal kunnen zijn voor de Roemeen. Paul Gheysens voerde de druk nog wat op door te stellen dat het vijf voor twaalf is.

“Zegt hij dat het 5 voor 12 is? Dan heeft hij een horloge en dat is het zijne. (grijnst) Meer commentaar ga ik daar niet op geven. De druk die bij de match van zondag komt kijken, is niet nieuw. Dat hoort bij onze job. Ik heb wel eens gezegd dat het onze softdrug is. Deze wedstrijd is weliswaar niet beslissend voor de competitie, maar ik begrijp dat er wat belangen op het spel staan. Of ik vanuit de club merk dat er nog geduld is? Ik voel waar je met die vraag naartoe wil en ik ga er niet op ingaan”, aldus Laszlo Bölöni in Het Laatste Nieuws.

 

 

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD