Pogba kost al 228.571 per minuut

14-03-2023 18:12

Pogba kost al 228.571 per minuut

Erik ten Hag tekende een contract bij Manchester United en gaf aan geen vragende partij te zijn voor het behoud van Paul Pogba. “Ik wil spelers die graag hier zijn”, gaf hij mee. Pogba kon terug bij Juventus aan de slag. Een dure grap.

Dachten ze bij Juventus terug over de good old Paul Pogba te kunnen bechikken? De centrale middenvelder presteerde al een hele tijd minder goed, zowel bij Manchester United als bij de nationale ploeg. Pogba leek te veel met andere dingen bezig te zijn.

Revalideren na een meniscusblessure, een operatie aan de knie, problemen aan de adductoren. Paul Pogba ontbrak in de eerste negentien competitiematchen in de selectie. Op 29 januari zat hij in de dug-out bij de thuismatch tegen Monza. Hij verdween drie matchen terug uit beeld en mocht 22 minuten meedoen tegen Torino. Tegen AS Roma kwam hij 13 minuten in actie. Tegen Sampdoria lag hij terug in de lappenmand.

Paul Pogba komt zo aan 35 speelminuten of 1% van de potentiële speelminuten. Hij kwam niet in een andere competitie in actie.

La Gazzetto dello Sport pakt er zijn hoge loon bij. Pogba zou Juventus 228.571 euro per minuut kosten!

Haantjesgedrag

Voor het duel met SC Freiburg in de Europa League werd hij disciplinair geschorst. Anderhalve week na zijn officiële rentree bij de Oude Dame kwam hij te laat bij een training van Juventus en werd daarom niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Vervolgens was hij in het weekend opnieuw afwezig met spierklachten.

Een dag voor zijn dertigste verjaardag weigerde Pogba op de foto’s te gaan met fans, die op hem stonden te wachten op een handtekening of selfie. Daardoor wordt zijn populariteit bij de achterban van het dit seizoen toch al geplaagde Juventus steeds minder. Hoewel hij ook aangaf flink te balen van zijn blessureleed, zou Juventus serieus overwegen om de peperdure verbintenis te ontbinden, als de situatie zo zorgelijk blijft.

Nieuwsbrief

Specials

Gouden Croc is voor Koita (FOTO)

Gouden Croc is voor Koita (FOTO)

Wie bij een topploeg speelt, maakt meer kans op de Gouden Schoen of titel van...

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

AA Gent heeft de eindwinst in Play-off 2 bijna beet. Hein Vanhaezebrouck haalde opgelucht adem...

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Vorig jaar bereidde hij zich op de clash tussen Lierse Kempenzonen en RWDM. Mathias Delorge...

Wat is er van Maxime Dupé?

Wat is er van Maxime Dupé?

Maxime Dupé won met Toulouse de Coupe de France en had er een basisplaats. De...